Surftips

by Doktor Spinn on 2021-07-21

Unveiling the New Influencers | PR2.0
Tipsar om den här postningen igen eftersom den är så bra!

Sharing on Facebook Now More Popular than Sharing by Email
E-post är… ute.

Skolfotografen "bytte" motiv på Billies T-shirt
Hejdlöst roligt! Fotografen retuscherade den stöddige elevens tryck på t-shirten till… en bild på Nalle Puh.

Buzz Marketing for Technology: Social Search could it be a Google Killer?
Intressant om framtiden för socialt sök.

Inormanforironman: Gästkrönika: Jesper Kärrbrink
Surfar runt på sökfraser som “time management”, “43folders” och “GTD” och hamnar lite otippat på den här gamla krönikan av Jesper Kärrbrink. Och inser att jag spenderar för mycket tid på att försöka optimera min tid istället för att faktiskt sova och äta ordentligt. Ibland ser man inte skogen för alla träden.

Matt Cutts svarar Ted Valentin
Spännande utveckling med betydelse även bortom Ted Valentin, SEO och Google. Det här handlar om ett nytt sätt att tillsammans skapa användbara tjänster, det vill säga att acceptera att konsekvensen för att få fina ambassadören faktiskt är maktdelning.

Head of the Communication Department Deputy Head of the Communication Department
EU-jobb.

deeped noterar…
“[...] det är svårt för Piratpartiet att besvara frågor som inte tillhör deras kärna direkt. Nu handlar det om heteronormativitet, och även om jag tycker att Held är lite väl på gentemot Anna Trobergs vänliga svar så visar det här akilleshälen för PP. Det här är helt enkelt baksidan med att vara ett uttalat enfrågeparti som plötsligt ska navigera i en komplex politisk värld där man kommer att få frågor om andra saker än Internet och personlig integritet.”

Månlandningen – den tidens länkbete
“Utan den nostalgiska ”ursäkten” som vi äldre dras med – vilket berättigande har egentligen televisionen idag? Markerar egentligen månlandningen slutpunkten på dess dragkraft. Sista andetaget? Video, däremot, och berättande i rörliga bilder… Det är en helt annan sak. Men det är ju just det. En helt annan sak.”

Kommunikatör till Telemarketing, Amnesty International Svenska Sektionen
Alltså allvarligt. Finns det så få yrkestitlar att vi måste dela? Det här är ju för en telemarketingperson, inte ett jobb för en kommunikatör.

TV4Nyheterna Norrköping måndag 19.15 - TV4Nyheterna Norrköping - sändningar och videoklipp med lokala nyheter och inslag från Norrköping - tv4play.se
Min flickvän @JournalistLisah rockar som programledare på TV4Nyherna Norrköping! Yay!

Dagstidningar och konkurrens
“Långsiktigt så blir tidningarna som väljer att låsa in sitt innehåll naturligtvis utkonkurrerade av dem som väljer dela ut sitt gratis. Delar man ut innehållet gratis kommer man åtminstone behålla en del av annonsintäkterna och kan hanka sig runt, kanske med färre journalister dock.”

Mest kommenterat

1 Tweet

PR-nyheterna

{ 3 comments… read them below or add one }

2 Joakim Jardenberg (10 comments) 2021-07-22 at 17:27

Jag tycker fyran borde ge oss en redigerad version också. Bort med alla inslag och kör Lisah för hela slanten. En given kioskvältare.

3 deeped (11 comments) 2021-07-26 at 18:02

Vad gäller telemarketing så lär de väl behöva någon som kommunicerar nyttan och som kan ta grejen när någon gör fel :). Även om det är Amnesty liksom. Tack för länken för övrigt.
deepeds senaste postning: Kortbloggat på digitalpr.se-25 July 2009

Kommentera gärna!

Additional comments powered by BackType

Previous post: Surftips

Next post: Dagens aha-upplevelse!

<img src="http://www.