Svenn Wennerström om sociala medier

by Doktor Spinn on 2021-07-06

Sven Wennerström på Cohn & Wolfe intervjuas av Christian Rudolf på Disruptive.

Pingat påintressant.se.

Relaterade postningar

{ 2 comments… read them below or add one }

1 stephan philipson (1 comments) 2021-07-07 at 12:29

Hej!
Jag vill gärna läsa mer om vad Sven Wennerström ha presenterat om sm samt vilka svenska företag han referar till.Tyvärr kan jag inte hitta han på twitter eller annat SM .Har du hans twitter ID eller blog?
Jag förutsätter att det inte skall vara så svårt när han är en positiv förebild av Sociala media.

2 Doktor Spinn (370 comments) 2021-07-07 at 20:25

På Twitter hittar du Sven på http://twitter.com/svenwennerstrom.

Vad gäller case så är det ofta svårt att tala om dem. Vad som händer när en konsult berättar om ett business case skapas lätt intrycket av att hela förtjänsten var konsultens och vips devalveras den kredd som caset uppdragsgivaren faktiskt betalat för.

I vår värld är hjälten den som faktiskt investerar i och vågar lyssna och agera på goda råd och den som ger de goda råden mer ett redskap!

Men, med det sagt så brukar de flesta PR-konsulter utrusta sig med åtminstone några case som de kan prata öppet om och som är representativa för den egna kompetensen. Hursomhelst, i slutändan är det alltid kunden som avgör.

Fast i fallet Sven Wennerström så är det faktiskt lite lättare. Han har ju ett övergripande ansvar på området på Cohn & Wolfe, så med andra ord kan du surfa in på deras sajt eller på deras blogg och leta efter case!
Doktor Spinns senaste postning: “VILL/KAN”

Kommentera gärna!

Previous post: Ge grabben ett jobb!

Next post: Surftips

<img src="http://www.