PR.NU

by Doktor Spinn on 2021-09-14

Många av er fick säkert den här i morse:

Hej!

Jag vill med detta meddelande informera dig om att internetadressen PR.NU just nu är till salu. Jag kontaktar dig eftersom jag tror att du eventuellt kan ha intresse av att förvärva domännamnet, eller i vart fall kan ha nytta av att känna till försäljningen.

Förutom att domännamnet PR.NU är kort och lättprofilerat, finns det stora fördelar för den som är verksam inom PR och kommunikation att lägga beslag på detta namn. Med internetadressen www.pr.nu sticker man ut bland otaliga aktörer i PR-branschen, och premieras av sökmotorer som Google vid sökningar, vilket i sin tur kan generera besökare och kunder på ett mer långsiktigt sätt än kostsam annonsering.

Tillsammans med toppdomänen .SE är .NU den mest naturliga ändelsen för svenska internetanvändare. Eftersom domännamnet PR.SE är spärrat från användning, blir förvärvaren av PR.NU ensam om att kunna profilera sig med en kort och utmärkande internetadress gentemot allmänhet och kunder.

Försäljningen innebär därför ett unikt tillfälle att stärka sin position på Internet.

Oavsett om du planerar att använda adressen för den egna verksamheten, för en blogg, en PR-portal eller som en investering för framtida behov, är du välkommen att höra av dig för mer information eller för att lägga ett bud.

Du kan också använda kontaktformuläret på http://www.pr.nu.

Ha en trevlig dag!

Gustav / PR.NU

Jag tänkte först att en tio, kanske femton tusen spänn kunde domänen vara värd. Men 55 000 SEK är är på tok för dyrt för mig - jag har verkligen inte så djupa fickor. Någon intresse- eller branschorganisation som är intresserade av att göra något? Jag har flera bra idéer, bara att droppa en rad eller två om det skulle finnas intresse att göra något tillsammans med mig.

Relaterade postningar

3 Tweets

PR-nyheterna

{ 2 comments… read them below or add one }

Kommentera gärna!

Additional comments powered by BackType

Previous post: Smurftips

Next post: Smurftips

<img src="http://www.