Christian Rudolf om SEO-PR

by Doktor Spinn on 2021-10-24

Mot bakgrund av en tidigare diskussion som pågått bland annat hos Jesper Åström och Simon Sundén - och ur det perspektivet är Christian Rudolfs dragning en intressant fortsättning.

Just MyNewsdesk är ju något PR-konsulter ständigt får frågor om och självklart är Peter Ingman, Kristofer Björman och de andra hjälpsamma medarbetarna alltid beredda att svara på frågor, men som vi inom PR vet så är ju obereoende ambassadörer kraftfullare än att höra någon tala i egen sak.

(Mitt enda påpekande - och kom då ihåg att jag är en definitionsfascist - är att jag gärna skulle se att definitionen av digital PR breddas från att handla om att ranka högt på utvalda ord till att innebära relationsskapande människor emellan. Däremot ger grundläggande SEO-kunskap nödvändiga utgångspunkter för att förstå hur viktiga olika typer av publiker på den sociala webben är.)

Uppdaterat: Eller, om du inte tror alls på att det är viktigt att förstå det här med SEO så kan du ju alltid få vatten på din kvarn hos Viskningar och rop som tycker att du ska kasta ut allt vad SEO heter med “arslet före”.

Uppdaterat: Online PR följer upp.

Liknande postningar:

2 Tweets

PR-nyheterna

{ 5 comments… read them below or add one }

Christian Rudolf 2021-10-24 at 14:01

Jag håller med, skulle gärna se en definition av det. Anledningen till att jag valde just det perspektivet är

1. Dels min bakgrund
2. Det är också väldigt mätbart och kunden/eller personen som gör det får stora nytta över tiden, då det finns mätbara effekter bortom kampanjen!

Men jag känner mig verkligen inte säker på att jag definerat det korrekt. Man får ju andra effekter också men som inte är lika mätbara!

Reply   More from author

Magnus 2021-10-25 at 22:44

Började läsa posten på Viskningar och Rop och blev kanske lite upprörd i början men jag orkade inte läsa klart posten. Om man vill trolla måste man se till att behålla läsaren till slutet annars blir det inga arga kommentarer.

On another not, Christian är grym på att bygga relationer på nätet och det ger honom bra resultat. Bra film.
.-= Magnuss senaste postning: Affiliate? =-.

Reply   More from author

Christian Rudolf 2021-10-25 at 22:49

Tack Magnus!

Ngt säger mig att du inte alls är speciellt långt efter mig vad det gäller den färdigheten!

Reply   More from author

Kommentera gärna!

Additional comments powered by BackType

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.