Under ombyggnad

by Doktor Spinn on 2021-06-14

För er som är alldeles ointresserad av tekniken bakom bloggandet så är det bara att skrolla vidare!

För er andra så är vi nog flera stycken som uppdaterat till Wordpress 2.8 under de senaste dagarna, men för mig som är lite ostadig på kodknackandet så lyckades jag radera någon nödvändig tagg eller något, så hela mitt tema kraschade.

Egentligen gjorde det inte så mycket eftersom jag var rätt sur eftersom alla små översättningar, statistikkoder och allt sådant där småfix försvunnit. testade att köra backup, men just finjusteringarna var borta.

Så jag kastade upp ett nytt tema och siktade in mig på det omåttligt populära Thesis. Min flickvän tycker det ser aptråkigt ut, men jag tror det finns något hos detta tema som verkligen tilltalar oss geekiga mediebloggare något oerhört.

Och jag kan förstå varför. SEO-vänligt, enkelt att fippla med och bra med plats för alla mysiga små sociala widgets och badges. Det känns som om det går att mata in hur mycket prylar som helst i det här temat!

Så jag fortsätter att lära mig. Jag börjar se logiken i php nu också och i går byggde jag en tabell från scratch i html. Så den här bloggen får fortsätta att tjänstgöra som min digitala platshållare och lärplattform ett tag till!

Andra sköna mediebloggare som sportar Thesis:

Pingat på intressant.se.

Relaterade postningar

Kommentera gärna!

Previous post: Surftips

Next post: Surftips

<img src="http://www.