Min första #SSBD-postning uppe nu!

by Doktor Spinn on 2021-09-13

Skoj, då har jag äntligen premiärpostat på mediebloggen Same same but different (SSBD)! Postningen heter Journalistiken och pengarna, ett ämne som jag hoppas ska vara intressant.

På SSBD kommer jag att ha en redaktörsfunktion tillsammans med Sofia Mirjamsdotter sombland annat även finns på Bloggvärldsbloggen och mymlan, the real.

Rent generellt så innebär SSBD lite förändringar här på Doktor Spinn. De postningar som rör journalistik generellt och då främst mötet mellan det gamla och det nya - de kommer att hamna hos SSBD. Men den som främst är intresserad av PR kan för den sakens skull absolut hänga kvar här då jag så klart kommer att puffa för mina SSBD-postningar här.

(Sedan hoppas jag förstås att en del medieintresserade hittar hit till Doktor Spinn från SSBD - allt för att fler ska få upp ögonen för vad PR egentligen är och kan vara!)

Blir det färre postningar här? Nej, det är inte tanken. Men det blir mer fokuserat på PR, det blir det absolut. Sedan vill jag ju förstås uppmuntra gästpostningar - om du jobbar, studerar eller söker jobb inom PR, ja, då är det bara att skriva ihop en text och mejla mig; det ska mycket till för att jag ska låta bli att posta det du skickar!

Relaterade postningar

1 Tweet

PR-nyheterna

Kommentera gärna!

Additional comments powered by BackType

Previous post: Smurftips

Next post: Smurftips

<img src="http://www.